ACH Volley še edini nepremagani nasprotnik

V soboto, 17.2., ob 17:30 bomo v ŠD Planina gostili aktualno vodilno ekipo ACH Volley Ljubljana. Ljubljančani so hkrati edina ekipa, katere v letošnji sezoni Triglavani še niso uspeli premagati. Na zadnjem medsebojnem obračunu v Hali Tivoli so bili gostitelji uspešnejši šele po petih nizih in Kranjčani želijo ta izid v domači dvorani še nadgraditi. Ta cilj ob trenutnih rezultatih izgleda povsem dosegljiv, saj so Triglavani ravnokar s 3:0 slavili proti Fužinarju, pred tem pa še s 3:1 proti Calcit Volley. Trener Sašo Rop je pred obračunom dejal: “ACH Volley Ljubljana je edina ekipa, katere v letošnji sezoni še nismo premagali. Moja želja je, da igramo dobro. Ali bo to dovolj za set, dva, ali tri, pa bomo videli. Še bolj pomembno pa mi je, da napolnemo tribune. Letošnja ekipa si to res zasluži. Upam, da bodo na vseh tekmah do konca sezone tribune polne.”

Korektor Jan Karl Jančič pa je komentiral: “Vemo, da bo vrhunska tekma in splača se jo priti pogledati. Navijajte za nas, da izkoristimo prednost domačega terena in presenetimo vodilno ekipo.”

Gledalci ste lepo vabljeni, da se nam pridružite na tribunah in spodbudite domačo ekipo k izjemnemu dosežku, ki ga nismo videli že nekaj let – zmaga proti vsem ekipam v ligi. Pokrovitelj srečanja, Avtohiša Vrtač, prireja tudi nagradno igro, v kateri bo eno izmed kupljenih vstopnic nagradil. Na tekmi bomo izvedli žreb, zmagovalec pa bo prejel vikend najem vozila Cupra Formentor!