Astec Triglav II nadaljuje zmagovalno!

DSC06906Kranj, 22. januarja. V prvem krogu spomladanskega dela prvenstva v 3 DOL so mladi Triglavani gostovali pri zadnjeuvrščeni Kostanjevici na Krki. Po začetnem krču je igra nekako stekla in orli so se veselili nove zmage. Tokrat s 3:1 (-19, 22, 21, 20). V soboto je derbi vrha lestvice, saj v Kranj prihaja ekipa Mokronoga.
 OŠ Kostanjevica na Krki, gledalcev: 30, sodnika: Stnopar, Novak.

Kostanjevica: Tomazin (C), Zakšek, Šuštaršič, Krošl-L, Bregar, Osojnik, Hotko, Rovan;

Astec Triglav II: Kos 11, Lužovec, Krivec 1, Jerele-L, Mencigar 10, Mrak, Kalan (C) 17, Jovanov, Hafner S. 11, Perčič, Hafner T. 7., Škarabot-L, Rezar 14; Trener: Matej Maček

Kranjčani so tekmo začeli dokaj odločno, kasneje pa so z latnimi napakami gostiteljem dovolili, da so zmagali v prvem nizu.

Drugi niz so Kranjčani začeli bolj podjetno in kljub slabšemu obdobju sredi niza na koncu vendarle dobili niz. Breme lastnih napak se je zmanjšal, orli pa so bolj poletno začeli tudi v napadu.

Tretji in četrti niz so Triglavani dobili prevsem po zaslugi dobrega izvajanja zač. udarca in posledično dobri povezavi bloka in obrambe. Tudi sicer je bil blok odbojkarska prvina, kjer so Kranjčani vidno dominirali in si s tem prigrali 8.zmago v sezoni.