Astec Triglav-mini do 5.mesta v Sloveniji

Mini_slikaLogatec, 6.maj. V Logatcu je potekal turnir za 5.mesto v državnem prvenstvu za mini odbojkarje. Po razburljivih tekmah in treh zmagah najmlajših kranjskih Orlov, je peto mesto pripadlo ekipi Astec Triglav-mini.

V prvi tekmi je ekipa Astec Triglava mini igrala proti domačinom in zmagala z rezultatom 2:1.V prvem nizu sta bili ekipi izenačeni do končnice, ko je domača ekipa z izjemno borbeno igro dosegla nekaj zaporednih točk in osvojila prvi niz. Vdrugem nizu je druga kranjska trojka odigrala odlično in izenačila rezultat na 1:1 v nizih. V odločilnem tretjem nizu so domačini povedli že takoj na začetku in držali vodstvo do rezultata  20:16, ko je kranjska ekipa z dobrimi servisi in nepopustljivostjo izenačili i v končnici slavila z rezultatom 25:23.

Drugo tekmo je ekipa Asteca igrala proti ekipi Ljubljana Volley in z enakim rezultatom in potekom kot prvo tekmo, premagala ekipo iz Ljubljane in jim vrnila poraz iz tretjega kroga tekmovanja v mini odbojki.

V zadnji tretji tekem pa so kranjski Orli še šestič v letošnji sezoni igrala proti ekipi  Žirovnice in s prepričljivo igro petič zmagali in osvojili končno 5.mesto v Sloveniji.

Astec Triglav mini : Benquick Logatec 2:1 (20:25, 25.18, 25:23)

Ljubljana Volley : Astec Triglav mini 1:2 ( 25:20, 20:25, 23:25)

Žirovnica : Astec Triglav mini 1:2 (14:25, 7:25, 25:21)

Astec Triglav-mini: Šteblaj, Fajfar, Urana, Svetek, Strakoš, Snedec, Andrejc, Saje. Trener: Centa