Astec Volley Ref Challenge

astec_ref
Astec Volley Ref Challenge
je nagradna igra, namenjena tistim, ki radi oporekate sodniškim odločitvam. Če se izkažete za pametnejše od nekaterih najbolj eminentnih slovenskih odbojkarskih sodnikov, gre vaše ime v žreb za glavno nagrado: majico slovenske moške odbojkarske reprezentance (velikost je žal samo L, tako da če ste zelo daleč od te številke, lahko ponudimo protivrednost v koktah).

Pravila:
Ogledali si boste 5 video sekvenc. 2 izmed njih vsebujeta sodniški napaki, pri čemer mislimo bodisi dosojeno napako, ki je ni bilo, ali pa nedosojeno napako, po kateri se je igra nadaljevala. Napake so dobro vidne in ni potrebno meriti milimetrskih premikov mreže, da bi jih opazili. Ravno tako ne štejejo napačni znaki linijskih sodnikov, ki ne vplivajo na odločitev glavnega sodnika.
Vaša naloga je, da identificirate iskana dva posnetka. V preprečevanje blefiranja je pogoj tudi ta, da izpostavite napako z dovolj natančnim opisom, tj. navedete čas v posnetku, ko se ta zgodi, igralca/-e v prekršku in seveda, za kakšne vrste napako gre.
Odgovore pošljite na martin.ambrozic@siol.net najkasneje do petka, 19. novembra.
Upoštevani bodo samo prvi odgvori vsakega posameznika, zato dobro premislite. Žreb za glavno nagrado bo izveden v soboto, 20. novembra, v ŠD Planina nekaj minut po končani tekmi 1. DOL. Nagrado morate prevzeti osebno, sicer bomo vaše ime odstranili iz bobna.

Pomembno: ta nagradna igra je malo za hec in je omejena na igralce OK Triglav. Nagrado bomo seveda podelili, ampak ciljam na sledeče: na tekmi pod vplivom adrenalina vsake oči vidijo tisto, kar hočejo videti. Sodniške napake so redkejše, kot si morda mislite. Sam imam arhiv posnetkov 1. DOL in lahko jamčim za to. Pričkanje s sodnikom pa je grda navada, iz katere NIKOLI ne pride nič dobrega. Namen Volley Ref Challengea ni spodbujanje grdega obnašanja na tekmah ampak razmišljanja o odbojki tudi izven treninga.

Pa srečno sojenje!

Video 1: www.oktriglav.si/ftp/AVRC/AVRC1.avi
Video 2: www.oktriglav.si/ftp/AVRC/AVRC2.avi
Video 3: www.oktriglav.si/ftp/AVRC/AVRC3.avi
Video 4: www.oktriglav.si/ftp/AVRC/AVRC4.avi
Video 5: www.oktriglav.si/ftp/AVRC/AVRC5.avi