fb_bannerLetošnje poletje v Kranju obljublja še več odbojke na mivki – od 12. do 23. julija bo z glavnim prizoriščem v centru Kranja potekal Beachfest 2016, 12-dnevni festival odbojke na mivki, ki obsega štiri različne dogodke:

Facebook stran dogodka

Brezplačna šola odbojke na mivki

bf_sola_lezec

Projekt SONCE + MIVKA = PRAVA ZABAVA, tj. brezplačno šolo odbojke na mivki za otroke od 10. do 15. leta, nadaljujemo tudi v času Beachfesta, in sicer v dopoldanskih terminih na centralnem igrišču na ploščadi MO Kranj.

Več informacij

Royal rekreativna liga moških in ženskih dvojic

bf_rekr_lezec

Tradicionalni rekreativni turnir, ki je vsako leto potekal v centru Kranja dan pred začetkom državnega prvenstva, smo letos razširili v Royal rekreativno ligo. Tokrat tekmovanje ni v mešanih trojkah, pač pa sta ločeni konkurenci moških in ženskih parov.

Več informacij in prijava ekip

MEVZA srednjeevropsko prvenstvo do 16 let

bf_mevza_lezecNa srednjeevropskem prvenstvu do 16 let bodo nastopile moške in ženske ekipe iz Avstrije, Hrvaške, Češke, Slovaške, Madžarske, Izraela in Slovenije. Tekme bodo na sporedu konec tedna 16. in 17. julija na igriščih v Preddvoru ter seveda na centralnem igrišču v Kranju.

Državno prvenstvo v odbojki na mivki

bf_dp_lezecVrhunec Beachfesta 2016 bo nastopil v petek, 22. julija, in soboto, 23. julija, ko bo ob spektakularni kulisi tradicionalne Kranjske noči potekalo državno prvenstvo v odbojki na mivki. V petek se bodo odvili boji v skupinah in četrtfinala, sobota pa bo postregla s polfinalnimi in finalnimi tekmami.