Tudi športnikom ni vseeno

a
aPetrol_170

Turnir Zavarovalnica Triglav BeachVolley Open bo tokrat dokazal, da tudi ŠPORTNIKOM IN GLEDALCEM Državnega prvenstva NI VSEENO in sicer s humanitarno akcijo, katere generalni pokrovitelj je Petrol – energija za življenje.

Namen humanitarne akcije je zbiranje sredstev za digitalni mamograf za Bolnišnico za ginekologijo in porodništvo Kranj. Akcija bo potekala oba dneva turnirja in sicer bomo z zbiranjem sredstev začeli že prvi dan na stojnici OK Triglav na prizorišču, kjer boste lahko prispevali sredstva in v zameno dobili majico z logotipom humanitarne akcije in pokrovitelja prireditve, ki bo hkrati tudi simbolična vstopnica za večerne tekme naslednji dan.

V soboto, 30.7., ob 19. uri, torej neposredno pred obema finalnima tekmama, pa bo osrednji dogodek  humanitarne akcije – ekshibicijska tekma med ekipama znanih športnikov. Na čelu ekip bosta člana slovenske moške državne odbojkarske reprezentance, saj reprezentanca ravno ta vikend zaključuje krajši odmor in s pripravami na evropsko prvenstvo nadaljuje 1.8.2011. 

Od vabljenih športnikov so udeležbo na akciji že potrdili Tomaž Razingar, Raša Sraka, Primož Peterka, Peter Prevc in Bojan Tokič. Organizatorji, generalni pokrovitelj in Bolnica za ginekologijo in porodništvo Kranj si želimo, da se bodo tudi ostali vabljeni športniki, ki niso zasedeni s tekmovanji v tem terminu, akcije udeležili. Med tekmo bomo na tribuni razdelili preostanek majic v zameno za prostovoljne prispevke.

Prostovoljne prispevke lahko že sedaj nakažete na  račun 
01100-6030277409 sklic 42-07-2011
abgp_fotka