Calcit Volley prihaja v Kranj

Odbojkarji Hiše na kolesih Triglav se bodo v soboto, 18.11., ob 17:30 v ŠD Planina pomerili z vodilno in še edino neporaženo ekipo Sportklub 1A. DOL – Calcit Volley. Kamničani zaenkrat v državnem prvenstvu prikazujejo izjemno nadvlado, saj niso le ne neporaženi, ampak niso v osmih tekmah izgubili niti enega niza. Letos so sestavili močno ekipo, v kateri blestijo Košenina in Bošnjak na sprejemu, Pavlovič v bloku, kubanec Yoelvis Brunet Llanes Lazaro na servisu in Mujanović v napadu. Možno pa je, da se bo udarna šestorka kmalu spremenila, saj si Nika Mujanovića želi italijanska Vero Volley Monza in ga je neuradno že uvrstila na svoj seznam ekipe.

Triglavani v zadnjih nekaj obračunih s Calcit Volley niso imeli veliko uspeha, vendar trenutno jahajo val dveh zaporednih zmag proti višjeuvrščenim ekipam (Merkur Maribor in Panvita Pomgrad) in bi lahko v domači dvorani presenetili morda s prvim odvzetim setom Kamničanom v tej sezoni. Vse bo lažje z vašo pomočjo, zato vabljeni na tribune ŠD Planina!

Sašo Rop je pred tekmo dejal: “Calcit Volley še ni izgubil seta letos, niti v MEVZA tekmovanju ne. Absolutno so dominantna ekipa te sezone, tako da vse, kar bo drugače kot 3:0 za Kamnik, bo presenečenje. Ampak mi imamo svoje načrte za to presenečenje. Pričakujemo veliko gledalcev, tudi iz Kamnika. Slovenska liga je trenutno sigurno nivo nad MEVZA.”
V soboto boste poleg vrhunske odbojke lahko spremljali tudi plesni nastop in nagradno igro Bomb kozmetika!