Črna sobota za obe tretjeligaški ekipi

V 3.DOL zahod so dekleta gostovala v Ljubljani pri ekipi Olimp, fantje pa v Škofji Loki pri Lubniku. Oboji so bili tokrat neuspešni in izgubili z izidom 3:0.

Ženska ekipa Triglava, ki igra v 3 ligi – zahod je tokrat gostovala v Ljubljani pri ekipi Olimp Ljubljana. Tekmo so Triglavanke začele rezervirano in nikakor niso našle ritma igre, ki bi omogočal enakovredno kosanje z razpoloženimi Ljubljančankami.

V drugem nizu so se servisi, sprejemi in odigrane akcije sestavljali v rezultat, ki nam je omogočal enakovredno izhodišče pred končnico v kateri pa nam je upe na osvojitev seta prekrižala mini serija močnih začetnih udarcev nasprotnic.

V tretjem se je žal ponovila zgodba iz prvega in tako je zmaga pripadla ekipi Olimp.

Končni izid Triglav Kranj : Olimp Ljubljana 0:3 (-16, -21, -17).  Dekleta so z dvema zmagama in enakim številom izgubljenih tekem na 4. mestu.

V tekmi 3. DOL zahod za moške pa je ekipa Triglava morala priznati premoč igralcev iz Škofje Loke, ki je bila boljša z rezultatom 3:0 v nizih (25:11, 25:20, 25:20). Igralci Triglava so storili preveč napak v osnovnih elementih odbojkarske igre. Na tekmi v Škofji Loki so nastopili Gregor Pernuš, Miha Osojnik (libero), Jakob Svetek, Žak Lukšič, Jakob Urana, Van Vizovišek, Matic Fajfar in Bor Omejc.