Dečki do prve zmage v mali odbojki

Danes je v Žirovnici potekal turnir za mesta v mali odbojki, kjer so naši fantje izločili Brezovico s prvo zmago letos. Poleg Kranjčanov in Brezovice so na turnirju sodelovali še dečki Žirovnice in ACH Zmajčki. Čestitke fantom za prvo zmago!

Na igrišču so v prvi četvorki začenjali kapetan Aleksander Trebec, ki je ravno danes praznoval rojstni dan, Jaka Dujović, Alex Radosavljević, ki je s svojimi izkušnjami in znanjem veliko pripomogel ter mini odbojkar Ožbej Zupan, ki se je kot najmlajši pridružil ekipi. V drugi četvorki so se borili Domen Valjavec, Domen Roblek, Aljoša Završnik ter Anže Copek, pod vodstvom trenerke Petre Maček Zarnik. 

Prvo tekmo, proti domačinom, so sicer naši fantje gladko izgubili, saj so bili Žirovničani najmočnejši na turnirju in brez konkurence. Drugo tekmo pa so jih čakali Brezovčani, proti katerim so že izgubili v Prvačini a tokrat so brez težav pripeljali tekmo do zmage z 2:1. Rezultat zadnjega, odločilnega niza je bil kar 25:11 za Triglavane. Čakala jih je še tretja tekma, proti ACH Zmajčkom, za obstanek v tekmovanju a fantje so bili že nekoliko utrujeni in zbranost je popustila. Trudili so se a žal naredili preveč napak, nasprotniki pa so jih znali izkoristiti. Tekma se je končala z 2:1 za Ljubljančane.

Kljub porazu, so se dobre volje in z novo motivacijo odpravili novim treningom naproti, saj jih čaka še veliko dela. Odigrali bodo še nekaj trening tekem ter se udeležili prijateljskih turnirjev za pridobivanje izkušenj, da bo naslednje leto še bolj uspešno! Čestitke še enkrat in srečno!