Dekleta do prvih zmag v krstnem nastopu v mali odbojki

mala odbojka skupinskaKranj, 7. novembra. Mlajše deklice Triglava Kranj so se prvič udeležile državnega turnirja v MALI odbojki, ki je potekal v športni dvorani Zlato polje.Dekleta so z veliko borbenostjo in motivacijo, obe tekmi zmagale pod vodstvom trenerke Petre Maček Zarnik. Čestitke dekletom in trenerki!

Prva tekma je bila proti prvi ekipi ŽOK Triglav iz Kranja. Prvi niz so jih naša dekleta pustila na 22. točki. Drugi niz pa so prišle v igro začetnice in se trudile kar najbolje opraviti svojo nalogo a so bile nasprotnice premočne in jih premagale s 25:6. Tretji niz pa so dekleta iz prve postave zopet vzele v svoje roke in premagale z 25:23. Tekma je bila zelo napeta in punce so se res izkazale, dobro sodelovale in kapetanka jih je lepo povezovala skupaj za zmago z 2:1.

Druga tekma je bila proti dekletom iz kluba ŽOK Škofja Loka. Prvi niz so si naše punce priborile zmago z rezultatom 25:17. Drugi niz so se začetnice zopet trudile a znanje in izkušnje so bile ta niz pri nasprotnicah, ki so jih premagale s 25:3. Zadnji niz pa se je zopet odvil v prid naši ekipi in je bil dobljen z rezultatom 25:15. Torej tudi drugo tekmo so naša dekleta dobila z 2:1.
Čestitke za obe zmagi, ki sta lepa popotnica za tekme ki sledijo.