Druga ekipa Astec Triglava do pete zmage

ATRLjubljana, 7. marec. V tekmi 16.kroga 3.dol je druga kranjska ekipa premagala ekipo Črnuče ACH II z rezultatom 3:2 in vrnila Črnučanom za poraz v domači dvorani v jesenske delu tekmovanja. V predzadnjem krogu se bodo Triglavani pomerili z drugo ekipo Žirovnice.

 

 

V prvem nizu so Kranjčani prikazali zelo dobro igro tako v napadu kot tudi v obrambi in zanesljivo osvojili niz. Kot da bi zmaga v prvem nizu kranjske Orle uspavala, so v drugem in tretjem nizu prikazali najslabšo igro v letošnji sezoni z velikim številom napak in neuspešnih potez, ter izgubili oba niza. V četrtem nizu je bila zgodba na igrišču podobna kot v drugem in tretjem nizu, kjer so si gostitelji priigrali rezultat 23-19, kar pa niso izkoristili, saj so Kranjčani v končnici odigrali brez napake in dobili niz na 23 točki. Kot da to še ne bi bilo dovolj, so imeli Črnučani v petem nizu štiri zaključne žoge, ki so jih Triglavani obranili in z borbeno igro v končnici in kančkom sreče pripravili odločilni preobrat in zmagali peti niz na petnajsti točki.

 

Črnuče ACH II : Astec Triglav II 2:3 (18-25, 25-14, 25-23, 23-25, 15-17)

Astec Triglav II: Remec 4, Josipovič 7, Stružnik, Blaznik 11, Ribič 8, Knific 7, Borič 11, Žižmund 2, Golob 2, Mohar, Jelenc 1. Trener: Centa