Druga ekipa kadetov uspešno zaključila tekmovanje

skupna_500Škofja Loka, 24.marec. Druga ekipa kadetov se je še zadnjič v tej sezoni pomerila v B ligi in uspela vknjižiti novi dve zmagi proti ekipama iz Škofja Loke in Ljubljane in zasedla končno 3.mesto v “B” ligi zahod.

V prvi tekmi proti domačinom, so mladi Triglavani prvi set brez večjih težav dobili. V drugem setu se je nasprotniku odprlo na servisu, tako so bili Orli po slabšem začetku primorani cel set loviti nasprotnike, ki pa so žal imeli preveliko razliko. Z dobro igro proti koncu izgubljenega seta, pa so se fantje uspešno sestavili in na koncu slavili zmago z 2:1.

Tudi druga tekma proti Ljubljančanom je bila na trenutke kar razburljiva. V prvem nizu so nasprotniki zelo dobro servirali, tako da Kranjčani niso uspeli sestaviti dovolj učinkovitega napada. Vendar pa je bila zgodba podobna prejšnji; fantje so se proti koncu seta zopet prebudili in to dobro igro nadaljevali tudi v drugem setu. V odločilnem nizu sta si bili obe ekipi zelo enakovredni in z izmenjavami vodstva po eno točko na obeh straneh, so naši varovanci na koncu uspeli stisniti in zmagati s 16:14.

Vse pohvale fantom za odlične servise in vsesplošno dobro orzagnizacijo igre

Astec Triglav I : Lubnik 2:1 (25:18, 19:25, 10:15)
Ljubljana Volley : Astec Triglav I 1:2 (25:17, 21:25, 14:16)

Astec Triglav I: Jarc, Bertoncelj, Golob, Berce, Ribič Pleša, Žižmund, Šteblaj. Trener:Vratarič.