Druga kadetska ekipa Astec Triglava dvakrat izgubila

5-5-IMG 4751Kanal, 5.oktober. Tekmovanje so kot zadnji začeli tudi kadeti. Druga kranjska ekipa je gostovala v Kanalu in se vrača domov z dvema porazoma, vendar z občutkom, da bi lahko vknjižila vsaj častni niz, ki bi pomenil nagrado za pot na Primorsko. Naslednji turnir bo ekipa odigrala 19.10. v Žirovnici, ko začne s svojimi nastopi tudi prva kadetska ekipa.

V prvi tekmi so Triglavani igrali z domačini iz Kanala in si s slabim začetkom, ki ga je zaznamovala trema, priigrala 9 točk zaostanka, ki ga kljub dobri igri v nadaljevajnu niso zmogli nadoknaditi. V drugem nizu so Orli nadaljevali z dobro igro in bili poravnani pri 16 točki, namesto napete končnice so se v igro prikadle neizsiljene napake in zmeda v obrambi, kar je botrovali zmagi Salonita z 2:0.

Salonit Anhovo : Astec Triglav I 2:0 (25:17, 25:17)

Astec Triglav I: Golob 1, Mohar 2, Fležar 3, Vizovišek 2, Fojkar 5, Kepic, Omejc 1, Pernuš, Fajfar 2. Trener: Centa

V drugi tekmi proti GO Volleyu so igralci Asteca nadaljevali z dobro igro in bili v rahli prednosti do 20 točke, ko so se zopet prikadle napake pri sprejemu in niz so osvojili Novogoričani. V drugem nizu se je nadaljevala izenačena igra do 8. točke, ko so igralci GO Volley-a z dobrim servisom iz skoka onemogočili kranjski napad in prepričljivo osvojili tudi drugi niz.

Astec Triglav I : GO Volley 0:2 (21:25, 12:25)

Astec Triglav I: Golob 1, Mohar 4, Fležar 3, Vizovišek 6, Fojkar 3, Kepic, Omejc, Pernuš, Fajfar. Trener: Centa