Druga kranjska ekipa izgubila

ATR largePortorož, sobota 30.januar. V prvem krogu drugega dela 3.dol zahod je druga kranjska ekipa izgubila proti ekipi POrtoroža z rezultatom 3:0. Tekmo in razpoloženje je v celoti zasenčila tragična  prometna, ki se je zgodila na primorski avtocesti dve uri pred odhodom Kranjčanov v Portorož.

Kranjćani so se včeraj v 10. krogu  3.DOL pomerili z VC Portorož, v tamkajšnji dvorani.  Gorenjci so tekmo začeli zelo spodbudno, zbrano in brez večjega števila lastnih napak.  S Primorci so se do dvanajste točke izmenjavali v vodstvu, nakar so si Orli priigrali 4 točke prednosti in prišli celo do delnega rezultata 12:17.  Nakar je sledil hud padec v igri Kranjčanov.  Popustila je sprejemalska linija in posledično tudi organizacija in implementacija igre.  Končni rezultata 25:19.
V drugem in tretjem setu je krivulja igre še vedno padala, a v teh setih tudi pri Primorcih.  Slednji so si v začetkih setov priborili težko ulovljivo prednost 5 in več točk. Triglavani so se v tretjem setu celo nevarno približali na 24:21, vendar je  Ponikvar  naposled led izkoristil 4.  zaključno  žogo za zmago Portorožanov. 
 
Igralci: Berčič, Blaznik, V.Golob,  Ribič, Borič, Šteblaj;   Trener : Nik Krivec