Druga zmaga v enem tednu

Triglavani so na gostovanju v Puconcih uspeli premagali Panvito Pomgrad! V napeti tekmi je Hiša na kolesih Triglav slavila s 3:1 (16, -23, -21, -18), največ točk pa je dosegel korektor Jovović (26, od tega kar 6 asov). To je bila po gostovanju v Mariboru že druga zmaga v razmaku le nekaj dni. Kranjčani imajo sedaj skupno 9 točk in se nahajajo na 5. mestu lestvice Sportklub 1A. DOL.

Trener Sašo Rop je po tekmi dejal: “Tekma je bila povprečna z obeh strani. Na srečanje smo se vozili kar 4,5 ure in zahvala gre domačinom, da so nas počakali in nam omogočili še nekaj osnovnega časa za ogrevanje. Prvi niz smo bili vsekakor še na avtobusu, drugi niz je pa prevagal tekmo. Če bi domači povedli 2:0, bi bili hitro na poti proti domu. Fantje so se borili, je pa to daleč od kvalitete ki jo želimo, a zmaga je in gremo dalje.”

Trener domačih, Dejan Fujs, pa je strnil svoje misli takole: “Rezultat je žal tak, kot je, in je odraz pristopa igralcev do tekme, ki je bil katastrofalen. Bili smo daleč od tega, da bi dali vse od sebe in daleč od igre, za katero smo se dogovorili. Triglav je zmagal zasluženo, niti ne po preveliki borbi. Tekma je bila medla, gostje so celo zamudili na tekmo, vendar tega nismo znali obrniti sebi v prid. Razočaran sem.”

Naslednja tekma Triglavane čaka v soboto, 18.11. ob 17:30 v ŠD Planina proti vodilni ekipi Calcit Volley.