Drugo mesto odbojkarjev Astec Triglava-mini

mala odbojka 20121226 1276429144Ljubljana, 8. februar. Najmlajša ekipa Astec Triglava uspešno tekmuje na turnirjih mini odbojke, kjer so si z drugim mestom na turnirju zagotovili nadaljevanje tekmovanja v boju za najvišja mesta v svoji starostni kategoriji.

V soboto, 8.2.2014, se je v Ljubljani odvijal turnir v mini odbojki. Prva tekma je bila za Triglavane težka, saj so se borili na vso moč a je bila številčnejša klop ACH Zmajčkov premočna. Trije igralci so bili neprimerno višji od nasprotnikov in igro pri mreži nadzirali po svoje. Kljub dobljenemu prvemu nizu Kranjčanov (25:18), je drugi niz gladko pripadel visokim Zmajčkom (20:25). V tretjem nizu pri Ljubljančanih ni bilo sprememb postave, pri Gorenjcih pa se je na paketu odvijalo kar nekaj kombinacij a žal neuspešnih, niz se je končal s 25:18 in zmago so slavili ACH Zmajčki.
 
Nekoliko slabe volje so se zaskrbljeno podali v drugo tekmo, saj se z igralci Salonita še niso srečali. Začetek je bil dober, tekma je bila povsem v gorenjskih rokah. Prvi niz je bil uspešnejši za Triglavane s 25:8. V drugi niz so se podali odgovorno in zbrano, kar pri tako malih ljudeh skoraj ne pričakuješ. Želja je bila res velika in uspelo jim je dobiti še drugi niz s 25:18. S tem je bilo veselje že veliko, saj so vedeli, da je tekma dobljena in ekipa je uvrščena v nadaljnje tekmovanje. Tretji niz je bil namenjen fantom, ki so nekoliko manj izkušeni in si zaslužijo igre, saj so se vedno borili kot vsi ostali (eden od dečkov, ki sploh ne trenira odbojke, jim je priskočil na pomoč, da so sploh lahko tekmovali, saj bi jih bilo brez njega le 5). Tudi zadnji niz so Triglavani dobili in tako najlepše zaključili tekmo in turnir.
Gremo naprej!