Ekipa 1.DOL 2022/23

Podajalca: Adi Adžović, Aljoša Šikanić
Libero: Matic Fajfar
Sprejemalci: Miha Mali, Bor Jese Rotar, Maj Nanut
Korektorja: Đorđe Jovović (MNE), Jure Glamočanin
Blokerji: Uroš Tučen, Gal Ibrišimovič, Amadej Snedec

Glavni trener: Sašo Rop
Pomočnik trenerja: Gregor Perhaj

Fizična priprava: Jernej Pleša
Statistik: Bor Omejc

Ekip Hiša na kolesih Triglav nastopa v Sportklub 1.A odbojkarski ligi, v kateri bo osem ekip bo skušalo naslov odvzeti odbojkarjem ACH Volley-ja. Triglavani bodo predvsem poizkušali izboljšati lanski rezultat, ko so redni del lige zaključili na 7. mestu, po uvrstitvi v četrtfinale pa so morali premoč priznati Mariborčanom. Letošnje rezultate lahko spremljate tukaj.

Glavni trener Sašo Rop novo ekipo vidi tako: “Cilji ekipe so uvrstitev med najmanj top 6 v državnem prvenstvu in na turnir F4 Pokala Slovenije. Imamo izredno mlado ekipo. Povprečna starost je 22 let, tako, da bo letos veliko treningov, učenja in upamo na čim več zmag. Ne bomo najmočnejši in najvišji, upamo pa, da bomo najboljši “rudarji”.”

Novi kapetan Miha Mali pa je prihajajočo sezono komentiral: “Tako posamezni igralci kot celotna ekipa smo željni priložnosti in dokazovanja. Na treningih je dobra energija, vsi novi fantje so se odlično vklopili. Znotraj ekipe je na vseh igralnih mestih ravno prava konkurenca, ki vsakega igralca že na treningu konstantno sili k napredovanju. Upam, da bomo delo s treningov prenesli tudi na tekme, kar je prvi pogoj za doseganje rezultatov.”

Spored tekem, lestvico, rezultate v živo in druge vsebine najdete na tej povezavi