Kadeti Astec Triglava s polovičnim uspehom iz Kanala

skupna_500Kanal, 3. februar. Na drugem turnirju “A” lige zahod je kranjska ekipa odigrala dve tekmi in končala turnir s polovičnim izkupičkom. V prvi tekmi je drugič premagala vrstnike iz Kamnika, v derbiju skupine pa izgubila proti domači ekipi z 2:1.

V prvi tekmi turnirja so Orli tudi drugič prepričljivo premagali Kamničane in z zmago naredili velik korak k uvrstitvi na polfinalni turnir.
V drugi tekmi pa sta si stali nasproti do danes nepremagani ekipi, ekipa iz Kanala in ekipa iz Kranja. Domača ekipa Salonita je začela silovito in povedla s 6:1, po začetnem pritisku so gostje iz Kranja zaigrali kot prerojeni izenačili do končnice in v zaključku seta vnovčili svoje izkušnje in dobili prvi niz.
Na žalost se je tudi drugi niz začel tako kot prvi, s to razliko, da gostje iz Kranja rezultata 1:6 niso uspeli obrniti in drugi niz so domačini prepričljivo osvojili.
V odločilnem tretjem nizu se je ponovilla zgodba iz drugega niza, po začetnem zaostanku 2:6 se gostje niso pobrali in utrpeli prvi poraz v “A” ligi. Naslednji turnir bo 19.2. v Kranju.

Calcit Volleyball : Astec Triglav 0:2 (18:25, 20:25)
Astec Triglav : Salonit 1:2 (25:22, 14:25, 5:15)

Astec Triglav: Kӧk Aleš, Kӧk Matej, Blaznik, Josipovič, Košenina, Treven (L), Maček, Oman, Mali (C). Trener: Centa