Kadeti dvakrat zmagali v A ligi

Na drugem kadetskem turnirju v Žužemberku skupine “A”,  so Triglavani odigrali dve tekmi in dvakrat zmagali. V prvi tekmi so z rezultatom 2:0 premagali domačo ekipo KEKOOpreme Žužemberk, v drugi tekmi pa še drugič zapored ekipo iz Gorice, ekipo GO Volleya.

KEKOOprema Žužemberk : Triglav Kranj 0:2 (22-25, 18-25)

Triglav Kranj: Stružnik 10, Omejc 4, Svetek 2, Fajfar 7, Vizovišek, 2, Šteblaj, Šircelj 2, Osojnik, Golob 8.

V prvi tekmi proti ekipi Žužemberka so Kranjčani odigrali opravičili vlogo favorita in prepričljivo zmagali. Kljub zmagi so bila v prvem nizu  prisotna nihanja v igri, ki so omogočali domačinom rezultatski priključek in rezultatsko negotovost do konca niza. V drugem nizu pa so Kranjčani že na začetku priigrali prednost, ki so uspešno branili do konca niza in tekme. Pri Kranjčanih je v igri najbolj izstopal kapetan Stružnik, ki je bil uspešen v napadu in odličen na sprejemu.

Triglav Kranj : GO Volley 2:0 (25-11, 25-15)

Triglav Kranj: Stružnik 2, Omejc, Svetek 2, Fajfar 11, Vizovišek 6, Šteblaj, Šircelj 1, Osojnik, Golob 12.

V drugi nedeljski tekmi so Kranjčani z odličnim servisom premagali GO Volley, saj so dosegli kar 16 točk z začetnim udarcem. Devet točk v prvem nizu, od tega Fajfar 6 zaporednih točk, kar je zadostovalo za zmago v prvem nizu. V drugem nizu,  pa je imel Golob serijo 13 zaporednih servisov iz skoka, od tega 6 direktnih točk, kar je za Triglavane pomenila 3 zmago v “A” kadetski ligi. Naslednji turnir je na sporedu prihodnjo nedeljo v Ljubljani, nasprotniki pa Črnuče ACH in Krka iz Novega mesta.