Kadeti II na svojem prvem turnirju

ATR ILjubljana, nedelja 17.januar. Danes je potekal prvi kadetski turnir B lige, na katerem je nastopila tudi naša druga kadetska ekipa in zabeležila dva poraza proti vrstnikom iz Brezovice in Ljubljane.

V prvi tekmi so se pomerili z drugo ekipo ŠD Brezovice. Rezultat v prvem setu je bil dokaj izenačen vse do končnice. V končnici pa so Kranjčani nekoliko slabše začeli sprejemati, kar jim je na koncu zadostovalo za 21 točk. V drugem setu so nasprotniki še bolj pritisnili na servisu in že v prvem delu seta razliko znatno povečali ter jo do konca seta zadržali na 12 točk.
 
ŠD Brezovica II : Triglav II      2:0  (21,13)
 
Nasprotniki kranjskega Triglava v drugi tekmi pa so bili, kot že nič kolikokrat v zadnjih 2 sezonah, igralci iz Črnuč. Tudi oni so nastopili z drugo postavo. V prvem setu so Kranjčani začeli zelo dobro in Ljubljančanom ušli na 6 točk razlike. Ti so jih na 13 točki ujeli, predvsem zaradi lastnih napak Triglavanov in nato celo povedli. Do konca seta Gorenjcem niso dopustili razviti igre, ter jih pustili na 17.točki. 
Podobno je bilo v drugem setu. Ljubljančani so hitro prišli do težko ulovljive prednosti, ter z solidnimi servisi in manjšim številom lastnih napak set in tekmo brez težav pripeljali do konca.
 
Črnuče ACH II : Triglav II       2:0  (19, 16)