Kadeti s polovičnim uspehom iz Žužemberka

KadetiŽužemberk, nedelja 7.februar. Na svojem prvem turnirju v »A« skupini so kranjski kadeti prikazali dve najslabši predstavi v letošnji sezoni, vendar se kljub temu vračajo domov z zmago in porazom in zavestjo, da imajo še veliko rezerv v nadaljevanju tekmovanja.

V prvi tekmi so igralci Krke povedli na račun nezbranosti Triglavanov s prednostjo 8-2, ki pa jo Kranjčani na 11 točki izničili, pri rezultatu 13-11 za Krke je sceno stopil igralec Krke Gorše in z enajstimi zaporednimi servisi odločil zmagovalca prvega niza. V drugem nizu je bil rezultat vseskozi izenačen, kjer so Novomeščani uspeli izkoristiti svojo drugo zaključno žogo in zmagali niz na 24 točki in vknjižili drugo zmago.

Krka : OK Triglav Kranj 2:0 (25-12, 26-24)

OK Triglav Kranj: Golob 5, Stružnik 5, Žižmund 7, Vizovišek 1, Mohar 2, Pernuš 5, Svetek, Fojkar, Fajfar, Omejc.

V drugi svoji tekmi so kranjski Orli še pod vtisom poraza proti Krki začeli slabo in neprepričljivo, skozi niz zmanjševali neizsiljene napake in prepričljivo osvojili drugi niz. V drugem nizu se je ponovila zgodba prvega niza, na začetku neprepričljivo, proti koncu niza dovolj učinkovito in natančno, kjer so izkoristili svojo prvo zaključno žogo in vknjižili prvo zmago.

OK Triglav Kranj : KEKOOprema Žužemberk 2:0 (25-16, 25-23)

OK Triglav Kranj: Golob 13, Stružnik 5, Žižmund 7, Vizovišek 4, Mohar 3, Pernuš 1, Svetek, Fojkar, Fajfar, Omejc.