Kadetinje z dvema zmagama na drugo mesto v skupini F

V dvorani na Zlatem polju je potekal drugi kvalifikacijski turnir E skupine za kadetinje. Ekipa Triglava se je v prvi tekmi pomerila z ekipo ŽOK Triglav Kranj v drugi pa z ekipo Mladi Jesenice.  Prvi set prve tekme je minil v znamenju ekipe Triglav Kranj, dekleta so od začetka do konca z dobrimi servisi in z majhnim številom lastnih napak kontrolirala potek igre in nasprotnice so set zaključile pri 7 točki. V drugem so tekmice ujele nekaj vetra v svoja jadra in pridno nabirala točke vendar so Triglavanke umirile razmere  na igrišču in set dobile z rezultatom 25:17. Končni rezultat 2:0 v korist ekipe Triglav Kranj.

Druga tekma je potekala na B igrišču dvorane Zlato polje. Proti ekipi Mladi Jesenice je  tako v prvem kot drugem setu je rezultat kreiral dober servis naših deklet, v napadu pa malo lastnih napak, kar se je odrazilo tudi na končnem rezultatu 2:0 (25:8, 25:13).
Za ekipo Triglav Kranj so igrale: Gaja Urbanč Đukić, Tara Gantar, Ana Grabec, Teja Kopar, Ana Babnik Jeglič, Mia Lola Živković, Pia Potnik, Jerca Gril, Ula Umnik in Žana Kordež
Puncam čestitke za prikazano v tem koncu tedna.