Kadetom Triglava 3.mesto na polfinalnem turnirju

ATRMislinja, 17.maj. V Mislinji je potekal polfinalni turnir za kadete, kjer so Kranjčani po zmagi nad Kamnikom in porazoma proti vrstnikom iz Šempetra osvojili tretje mesto. Prvi dve mesti sta osvojili ekipi Mislinje in Šempetra. Pred Triglavani je še zadnji turnir za končno 5.mesto v kategoriji kadetov.

 V prvi tekmi so se kranjski Orli drugič v dveh tednih pomerili z Šempetrani in izgubili. Nasprotniki so bili enostavno predobri in nezgrešljivi.

Astec Triglav : SIP Šempeter 0:2 (15-25, 19-25)

V drugi tekmi, ki je že odločala so Kranjčani odigrali tako kot znajo in predvsem z dobrim servisom onemogočili kamniški napad in zmagali prepričljiveje, kot kaže rezultat. S porazom so se Kamničani poslovili od tekmovanja.

Calcit Volleyball : Astec Triglav 0:2 ( 22-25, 20-25)

V zadnji odločilni tekmi s Šempetrom, pa smo bili priča resnično dobri odbojkarski predstavi in izenačeni tekmi, kjer pa so več znanja in sreče prikazali igralci iz Savinjske doline. V prvem nizu so imeli Kranjčani vseskozi rezultatsko pobudo in pri 22:20 lahko žogo v zraku, ki pa je niso uspeli zaključiti. Nezaključena žoga je dala igralcem Šempetra krila, ki so naredili še zadnji mini preobrat in osvojili prvi niz.

V drugem nizu je bila slika obratna, Šempetrani so takoj na začetku povedli z rezultatom 14:9 in imeli vse niti igre v svojih rokah. Pri omenjenem rezultati je prišel na servis Borič in poskrbel za preobrat, saj so Kranjčani z asom povedli 15:14 in obetala se je razburljiva končnica, do katere ni prišlo. Triglavani so naredili nekaj neizsiljenih napak in zmaga, ter uvrstitev v finale sta šli v Šempeter.

Astec Triglav : SIP Šempeter 0:2 (23-25, 19-25)