Kranjski igralci in igralke odbojke na mivki uspešni

3.mesto v BVKranj, sobota 11. junij. Po koncu sezone v dvoranski odbojki so odbojkarice in odbojkarji sezuli športne copate, dvorano in parket pa zamenjali za spremenljivo vreme in mivko. Pretekli konec tedna sta z odlično igro na turnirjih odbojke na mivki v kategoriji u-19 zablestela Žižmund Aljoša in Andraž Stružnik, ki sta zasedla odlično 4. mesto. Tekmovanja pa si sledijo z veliko hitrostjo.

Portorož, sobota 11. junij. Drugi junijski konec tedna je bil namenjen tudi igralcem in igralkam v starostni kategoriji u-21, kjer sta Ribič/Žižmund zasedla 9. mesto, Golob/Borič pa sta končala tekmovanje na 5. mestu.

Portorož

Žužemberk, sobota 11. junij. Istočasno, na drugem koncu Slovenije je potekal turnir v odbojki na mivki v starostni kategoriji u-15. Na turnirju so nastopale trije pari: Vučković/Pavlin, ki sta zasedla 17. mesto ter para Urana/Fajfar in Golc/Hozjan, ki sta zasedla končno 7. mesto.

Žužemberk

Zreče, sobota 11.junij. Na tretjem koncu Slovenije pa so igrala dekleta v starostni kategoriji u-15, na turnirju je nastopala kar pet dekliških parov iz Kranja. V Zrečah so igrale: Grabec/Sokol – končno 33.mesto; Kordež/Đukić in Balkovec/Kopar – končno 17.mesto; Živković/Umnik-končno 13.mesto. Ana Babnik Jeglič in Jerca Gril sta nadaljevali tekmovanje v nedeljo in najprej dvakrat zmagali, v tekmi za uvrstitev v polfinale pa po ogorčenem boju izgubili z rezultatom 2:1 in končali turnir na 5.mestu.

Zreče