Mladinci Triglav Kranja na polfinalnem turnirju

IMG 1612Kranj, nedelja 22.november. V ŠD Planina se je odigral ¼ finalni turnir za mladince, kjer so se Triglavani z dvema zmagama nad Calcit Volleyballom in porazom proti Žirovnici uvrstili na polfinalni turnir. Na polfinalnem, ki bo na sporedu 6.decembra bodo poleg Kranjčanov sodelovale še ekipe GOKOP Frama, Črnuč ACH in Maribora.

Triglav Kranj : Calcit Volleyball 2:1 (27-25,21-25,15-4)

Triglav Kranj: Blaznik 8,Pleša 6, Borič 7, Maček 6, Ribič 5, Golob, Josipovič, Čalič, Šteblaj, Berčič. Trener: Centa

V prvi tekmi so Kranjčani igrali proti drugouvrščeni ekipe 1/8 finala, ekipi Calcit Volleyballa in v zanimivi in izenačeni odbojkarski predstavi opravičili vlogo favorita in zmagali v treh nizih, še posebej uspešni so bili v tretjem odločilnem nizu, ko so Kamničanom dovolili 4 točke.

Žirovnica : Triglav Kranj 2:0 (25-22, 25-23)

Triglav Kranj: Blaznik 8,Pleša 5, Borič 5, Maček 5, Ribič 7, Golob 2,Josipovič, Čalič, Šteblaj, Berčič. Trener: Centa

V tekmi za prvo mesto na turnirju so na nasprotni strani stali igralci Žirovnice, ki so pokazali zelo dobro igro, z majhnim številom napak in zasluženo premagali kranjske Orle in se kot prvi uvrstili na polfinalni turnir.

Triglav Kranj : Calcit Volleyball 2:0 (25-23, 25-18)

Triglav Kranj: Blaznik 8,Pleša 6, Borič 7, Maček 6, Ribič 5, Golob, Josipovič, Čalič, Šteblaj, Berčič. Trener: Centa

V odločilni peti tekmi, za končno drugo mesto in uvrstitev na polfinalni turnir so Kranjčani še enkrat igrali s Kamničani, jih z rezultatom 2:0 premagali in se uvrstili na polfinalni turnir.