Logatec v drugi tekmi boljši nasprotnik.

log-atr2_3Logatec, 5. marca 2011. Tekmeca sta se ta teden že drugič pomerila, tokrat v ŠD Logatec. Domača ekipa je tokrat prikazala boljšo igro, Triglavani pa so igrali slabše in na trenutke precej zmedeno. Kljub vsem dejavnikom je zmaga Logatčanov povsem zaslužena. Rezultat: Logatec – Astec Triglav II 3:0 (22, 19, 18).

ŠD Logatec. Gledalcev: 55. Sodnika: Zajec, Menart.

Logatec: Ogrinc 5, Uršič 8, Moljk, Igličar, Menart, Korenč 8, Mulec 15, Gostiša (C), Sodja 2, Makuc -L, Šusto 3. Trener: Marko Brumen.

Astec Triglav II: Kos 5, Lužovec 12, Krivec, Jerele -L, Mrak 2, Hafner T. 2, Kalan (C) 14, Jovanov 5, Markun, Vodišek, Hafner S. 2, Perčič, Škarabot -L, Rezar 4. Trener: Matej Maček.

Druga tekma istih nasprotnikov v štirih dneh je ponudila drugačno sliko kot prva. Prvi niz je minil v zelo izenačenem poteku vse do rezultata 22:22, ko je sledila mini serija Logatca do zmage 25:22 v nizu. Domači igralci so naredili tudi manj napak (5) predvsem pa so zaigrali učinkoviteje v napadu. Tudi pri Triglavanih je bilo nekaj razpoloženih igralcev, izstopal pa je Lužovec s 7 točkami.

V drugem nizu pa je sledil mrk Kranjčanov. Igralci Logatca so si hitro pridobili nekaj točk prednosti in v nadaljevanju povedli celo s 16:7. Kranjčanom ni šlo nič od rok. Ko je kazalo, da bodo niz tudi gladko dobili, so se orli pobrali in uspeli priti na 21:18. Zelo razpoložen je bil kapetan gostov Kalan. Kljub vsemu so domači igralci niz dobili z zopet zelo majhnim številom lastnih napak (4), kar so uspeli ponoviti tudi v 3. nizu, katerega potek je bil zelo podoben drugemu in zmaga je ostala doma. Kranjčanom je lahko žal za izgubljeno priložnostjo, saj bi z bolj zbrano igro lahko izvlekli boljši izkupiček.

Logatec je s to zmago zopet prišel na 3. mesto na lestvici, kjer se je z morda za koga nepričakovanim porazom vodilnih Črnuč proti Kočevju, stanje kar precej ˝zgostilo˝ in bo nadaljevanje prvenstva še precej zanimivo.

V soboto Kranjčani v domači dvorani ob 15:30 pričakujejo igralce vodilega moštva – Ljubljane Črnuč.