Mala odbojka dečki – GREMO NAPREJ!

Grb_za_clanke_-_NOVI.jpg

Kranj, 15.12.2012. V prvem krogu državnega prvenstva v mali odbojki za dečke je Astec Triglav na domačem terenu izgubil proti premočni Žirovnici, nato pa se je preko Lubnika in Bleda ACH uvrstil v drugi krog.

ASTEC TRIGLAV : ŽIROVNICA 1:2 (25:15, 15:25, 18:25)

V prvem nizu sta se pomerili prva postava domačih Triglavanov in druga gostov iz Žirovnice. Triglavani so bili boljši v vseh elementih igre in so zanesljivo držali vse niti v svojih rokah ter brez težav osvojili prvi niz. V drugem nizu je bil rezultat v korist Žirovnice pričakovan, saj sta na igrišču stali druga postava Triglava in prva iz Žirovnice. V tretjem nizu so se pomerili najmočnejši postavi obeh ekip in tudi tokrat je bila Žirovnica premočna. Dominik Noč je blestel v napadu in z močnimi udarci razbijal obrambo Triglavanov. Pohvala gre tudi domačim, saj se niso predali in so z željo in borbo parirali močnejšemu nasprotniku.

 

ASTEC TRIGLAV: LUBNIK 2:0 (25:6, 25:14)

V tekmi poražencev se je šlo za napredovanje oz. izpad v repasaž. Domači Triglav je vrstnike iz Škofje loke brez težav odpravil v dveh »hitrih« nizih.

 

BLED ACH : ASTEC TRIGLAV 0:2 (6:25, 23:25)

V zadnji tekmi sta se pomerila poraženec zmagovalnih ekip in zmagovalec poraženih ekip. Triglav je upravičil naziv favorita in premagal Blejce z 2:0 v nizih. V prvem nizu je prva postava Triglava deklasirala drugo z Bleda. V drugem nizu pa je druga postava domačih nadigrala prvo postavo Bleda ACH. Le-ti so se sicer v končnici niza približali na le točko zaostanka, vendar so mladi Orli strli še zadnji odpor nasprotne ekipe se zasluženo veselili uvrstitve v drugi krog tekmovanja.

 

Triglavani so prikazali kvalitetno ter borbeno igro ter pokazali da so zmožni tudi letos posegati po samem vrhu. Pričakovanja so visoka in nadejamo so dobrih odbojkarski predstav in lepih rezultatov.

S tekmovajnem nadaljujemo v soboto, 19.januarja 2013.

 

Ostale rezultate in »lestvico« si lahko ogledate na spodnji povezavi:

http://www.odbojka.si/tekmovanja2012/2012_mala/2012_MA_ki/2012_MA_ki_1