MALA ODBOJKA: mlajši dečki na polfinalnem turnirju zasedli četrto mesto

mlajsiDecki

Kranj, 13.4.2013. Mlajši dečki so v Šempetru v Savinjski dolini, na polfinalnem turnirju zasedli četrto mesto in izpadli iz igre za medalje. Tekmovanje bodo nadaljevali 12. maja na turnirju za peto mesto.

ASTEC TRIGLAV : SIP ŠEMPETER 0:2     (24:26, 12:25)

V prvi polfinalni tekmi so Triglavani uspešno skozi cel prvi niz parirali domačinom in v končnici imeli niz tako rekoč že v žepu, vendar se Šempetrani niso vdali in so naredili preobrat tik ob zaključku niza ter ga dobili na razliko. V drugem nizu so domačini prevzeli pobudo že ob začetku in prednost povečevali do konca niza. Kranjčani so se trudili in borili, vendar priključka niso ujeli.

 

ASTEC TRIGLAV : MARIBOR DEM 1:2     (15:25, 25:13, 20:25)

V drugi tekmi turnirja so se Triglavani »udarili« z ekipo Maribor DEM. Prva dva niza sta si bila bolj ali manj identična, ko sta se pomerili prva ekipa iz Kranja ter druga iz Maribora in obratno. V tretjem nizu pa sta se pomerili obe prvi postavi, v katerem so bili Mariborčani za odtenek boljši, močnejši in bolj zbrani.

 

Triglavani so tako izpadli iz igre za medalje in bodo nadaljevali tekmovanje na turnirju za 5. Mesto, ki bo v nedeljo, 12.maja.

 

Astec Triglav: Golob ©, Stružnik, Fajfar J., Svetek, Urana, Andrejc, Vizovišek, Šteblaj, Fajfar M., Saje, Lesjak, Omejc. Trener: Kern.