Mini odbojkarice polovično uspešne

IMG 0492Kranj, sobota 19.december. Na OŠ J.Aljaž je potekal 3.krog tekmovanja za mlajše deklice v mini odbojki. Najmlajše Triglavanke so premagale vrstnice iz Jesenic z rezultatom 2:1 in izgubile proti ekipi Škofje Loke z enakim rezultatom.

Na turnirju so sodelovali ŽOK Škofja Loka, Mladi Jesenice in domačinke, OK Triglav Kranj. Tekem so se udeležile kapetanka Sara Andrejc, Taja Vojičić, Eva Lampe, Naja Urankar, Nina Gašperlin, Lara Bitežnik, Natalija Vasiljević in Anina Kovačič, pod vodstvom trenerke Petre Maček Zarnik.

 
Prvo tekmo so dekleta odigrala proti ŽOK Škofja Loka in izgubila z 2:1. Prvi niz so punce sicer dobile na 18. točki, a drugi niz so močno izgubile s 25:1. Tretji niz je bil odločilen in deklice so bile pripravljene na borbo, vendar jim ni uspelo. Škofjeločanke so bile enostavno premočne s kombinirano postavo in so gladko zmagale s 25:3.
 
Kranjčanke so bile naslednjo tekmo proste, in lahko opazovale igro nasprotnic ter se sprostile in pripravile na naslednjo tekmo.
 
Nato so se pomerile proti ekipi Mladi Jesenice in tekmo začele nekoliko slabše. Prvi niz so izgubile na 22. točki. Z manjšim razočaranjem so dekleta odšla na odmor in čakala na začetek drugega niza, ki so ga odigrale manj izkušene igralke. Servis je tokrat odločal in izplačal se je trening tega elementa, saj so naša dekleta drugi niz dobila s 25:20! Začetnice so torej priborile možnost za zmago in za odločilen tretji niz. Tega pa so dekleta iz prve postave z veliko borbo dobila in zares zasluženo slavila s 25:20. Tekma se je končala z 2:1 za Triglavanke! 
 

Čestitke malčicam in miren odmor od tekmovanj, nadaljujejo spet po novem letu! Srečno!