Mini odbojkarice so igrale v Radovljici

Danes se je v Radovljici odigral drugi turnir tekmovanja državnega prvenstva za mesta v mini odbojki za deklice, ki je bil prestavljen iz sobote 4.3. zaradi počitnic in posledične odsotnosti igralk.

Tekme so se udeležile Anina Kovačič, Nina Gašperlin, Lara Bitežnik, Neja Maček, Lara Tomše, Ana Romih in kapetanka Naja Urankar pod vodstvom trenerke Petre Maček Zarnik.

Prvo tekmo so se naše male Triglavanke pomerile proti ekipi Prochrom-comp in vse tri nize suvereno zmagale (25:11, 25:13, 25:22). Povezano so odigrale v prvem nizu in ga brez težav zaključile v svoj prid. V drugem so pričele nekoliko slabše a potem zbrano odigrale do konca. Zadni niz je bil zgolj pika na i, odigran z igralkami začetnicami, ki so tudi dobro opravile svoje delo. Tako je bila zmaga s 3:0 dobra popotnica za naslednjo tekmo. A kaj ko so nasproti stala dekleta dve glavi višja in močnejša. Naše minice so se žal ustrašile že na ogrevanju in na sami tekmi nezbrano in v strahu nekako držale stik z igro a treba je bilo priznati premoč Krimovim “velikankam” iz Ljubljane. Tekmo so tako zaključile s 3:0 (8:25, 9:25, 10:25).

Čestitke najmlajšim Triglavankam za novo zmago in srečno na naslednjem turnirju!