Mlajši dečki do 2. mesta na turnirju v Kanalu

23Kanal, 24. januar. V soboto, 24. januarja, je bil v Kanalu na sporedu drugi turnir v mali odbojki, kjer so Triglavani s porazom in zmagama osvojili drugo mesto in nadaljuje tekmovanje v repesežu. Orli so izgubili proti ekipi Črnuče ACH in dvakrat premagali ekipo Salonita.

V prvi tekmi so se Orli pomerili s gostititelji in jih po treh nizih premagali.
Prvi set je bilo moč videti zelo disciplinirano igro Kranjčanov, ki so z dobrim gibanjem v obrambi in malo neizsiljenimi napakami, Kanalce pustili na 11 točki.
V drugem setu je bila zgodba obratna. Kanalci so bili v obrambi nepopustljivi, poleg tega pa so z nemočnimi a “pametnimi” napadi dosegali točke. Kranjčani so v tem setu naredili več lastnih napak predvsem v napadu ter ga izgubili na 14 točki.
Tretji set pa je bil replika prvega. Orli so še bolj strnili vrste v obrambi ter zaigrali še odločneje v napadu ter set zmagali z rezultatom 25 proti 12. 
 
V drugi tekmi proti ACH zmajčkom so Triglavani  prvi set dobili na 15 točki.  V drugem setu so zmajčki pokazali boljšo igro v bloku in napadu, ter tako izenačili v nizih na 1:1. 
Tretji set je bil do 5 točke poravnan, nato pa so zmajčki pobegnili na neulovljivo prednost 11 točk. Kljub temu so se Triglavani uspeli po zaostanku 11 točk približati na zgolj 3 točke zaostanka, za preobrat pa je na koncu zmanjkalo nekaj zbranosti v obrambi. 
 
Tretja tekma, ki je ponudila tekmo istih nasprotnikov kot prva in je potekala praktično po istem kopitu in se je na koncu zasluženo obrnila v prid Kranjčanov, ki so si s tem zagotovili napredovanje v drugi krog repazaža.
 
Astec Triglav: Ahčin, Kranjc, Zavašnik, Radosavljević, Fajfar, Urana, Jarc, Pavlin, Valjavec, Ribič, Golc. Trener: Krivec
 
Salonit Anhovo I : Astec Triglav 1:2 (11-25, 25-14, 12-25)
 
Astec Triglav : ACH Zmajčki II 1:2 (15-25, 25-11, 21-25)
 
Astec Triglav : Salonit Anhovo I 2.1 814-25, 25-11, 25-13)