Orli boljši tudi od Salonita

Bulldozer-Triglav2Kanal, 26. marca. V predzadnjem krogu 3. DOL-zahod so Triglavani gostovali pri ekipi Salonita 2. Gostitelji so se dobro upirali Kranjčanom, ki so sicer občasno igrali v spremenjeni postavi, tako da so priložnost za igro dobili vsi igralci, ki so pripotovali v Kanal. Rezultat: Salonit Anhovo II – Astec Triglav II 1:3 (-22, 23, -8, -22).

ŠD Kanal. Gledalcev 60. Sodnika: Mavrič, Villalba.

Salonit Anhovo 2: Česnik, Laščak, Gabrijelčič -L, Ozebek, Berle, Karnel, Marušič, Okroglič, Križnič, Pirih (C), Lazar, Simčič. Trener: Schilling Leon

Astec Triglav II: Kos 5, Lužovec 17, Krivec 5, Jerele -L, Mencigar 1, Mrak 1, Hafner T. 11, Kalan (C) 6, Jovanov 2, Hafner S. 1, Perčič, Ambrožič 2, Škarabot -L, Rezar 15. Trener: Matej Maček

Triglavani so iz Kanala prinesli to po kar so odšli – 3 nove točke. Igra ni bila na tako visokem nivoju, kot v prejšnjih dveh krogih, res pa je da je priložnost za igro dobilo vseh 14 igralcev, ki so odšli v Kanal.

Na prvenstveni lestvici je na vrhu precej gneče, saj sta na prvem mestu dve ekipi (Mokronog in Lj. Črnuče), točko za njimi pa Triglavani. V zadnjem krogu, ki bo v soboto, v Kranj prihaja Žirovnica, tako da se nam tudi zaradi dobre forme obeh ekip obeta pravi gorenjski derbi.