Mladi Triglavani zopet zmagali s 3:2

 

DSC06850Kranj, 6. november. V gorenjskem derbiju 3 DOL zahod so mladi Kranjčani v športni dvorani Planina gostili vrstnike iz Kamnika in zmagali s 3:2 (17, -21, -20, 22, 9).

ŠD Planina Kranj. Gledalcev 55. Sodnika: Pogačnik, Slavec.

Astec Triglav II: Kos 13, Lužovec 3, Ambrožič 2, Kalan 19, Klemenčič (C) 22, Mencigar 3, Jovanov, Perčič, Hafner 1, Jerele -L, Turšič, Škarabot -L, Rezar 8; Trener: Matej Maček

Calcit Volleyball 2: Smrekar (C), Poljanšek -L, Lakner, Lavrič, Klemenčič, Jamšek, Kočevar U., Pilič, Hribar, Kotnik, Ribič -L, Kočevar R., Jerovšek, Makovec. Trener: Aleš Hribar

V tekmi sosedskih ekip v več pogledih (na prvenstveni lestvici, krajevno…) smo pričakovali izenačeno predstavo. Gre za zelo enakovredni ekipi in to se je na koncu pokazalo tako v rezultatskem smislu, kot tudi v statističnem.

Praktično vseh 5 nizov so bolje začeli Triglavani in tudi v nizih ki so jih izgubili vedno vodili do 15 oz. 13 točke. Kasneje so pobudo prevzeli gostje, ki so domačim igralcem nemalo težav povzročali z dobrimi začetnimi udarci in posledično dobrimi protinapadi. Drugi in tretji niz so na ta način tudi dobili. Pri kranjskih orlih je prvič po 4 tednih zaigral  kapetan Klemenčič in svojo nalogo zelo dobro opravil. Ne gre pozabiti tudi ostalih igralcev, saj je k zmagi vsak igralec nekaj doprinesel.