Mladinci bodo igrali na turnirju za 5. mesto

V Framu je v nedeljo, 27. novembra, potekal eden izmed dveh polfinalnih turnirjev za mladince, na katerega so se Kranjčani uvrstili kot drugo uvrščena ekipa iz četrtfinalnega turnirja. Poleg Kranjčanov so na turnirju nastopale ekipe SIP Šempetra, Calcit Volleyballa in predstavnik domačinov, ekipa Maribora.

V prvi tekmi so Triglavani igrali proti ekipi iz Kamnika, ki je v dosedanjem tekmovanju nanizala štiri zmage. V obeh nizih so bili kranjski Orli enakovreden nasprotnik do 15 točke, potem pa je sledilo obdobje slabega sprejema in neizsiljenih napak, ki so jih Kamničani v obeh nizih izkoristili in prepričljivo zmagali.

Triglav Kranj : Calcit Volleyball 0:2 (18-25, 16-25)

Triglav Kranj: Golob V. 1, Ribič 8, Omejc, Stružnik 3, Vizovišek, Josipovič 3, Svetek, Grmek , Pernuš, Golob D. , Žižmund, Osojnik, Fajfar, Mohar.

V tekmi poražencev med Triglavani in Mariborom, si je domača ekipa z odličnim servisom in sprejemom servisa zagotovila še eno priložnost oz. še eno tekmo za vstop na finalni turnir, kar jim je na koncu tudi uspelo.

Fram : Triglav Kranj 2:0 (25-22, 25-15)

Triglav Kranj: Golob V. 1, Ribič 5, Omejc, Stružnik 5, Vizovišek, Josipovič 5, Svetek, Grmek 3, Pernuš 1, Golob D. 1, Žižmund 1, Osojnik, Fajfar, Mohar.

Polfinalni turnir je pokazal, da sta za dober rezultat najpomembnejša odbojkarska elementa servis in sprejem servisa in ekipe, ki v teh dveh elementih prevladujejo so uspešne.