Mlajši dečki na turnir za 5.mesto

Grb_za_clanke_-_NOVI.jpg

Ljubljana, 21.april. V ŠD GIB je potekal polfinalni turnir v mali odbojki za mlajše dečke.  Ekipa Astec Triglava je izgubili proti ACH Zmajčki I in ekipi Žužemberka in zasedla četrto mesto na polfinalnem turnirju in se uvrstila na turnir za končno peto mesto v državnem prvenstvu za mlajše dečke.

V prvi tekmi so se Orli srečali z favorizirano ekipo ACH Zmajčki I in izgubili z rezultatom 2:0. V prvem nizu je dišalo po presenečenju, saj sta bili ekipi izenačeni do končnice seta, ki so jo domačini uspešno obrnili v svoj prid. V drugem nizu so Zmajčki prikazali še boljšo igro in z lahka osvojili drugi niz.

V drugi tekmi kranjske ekipe, ki je odločala o nadaljevanju tekmovanja so žužemberčani že takoj na zečetku povedli in zadržali prednost do konca. V drugem nizu lahko rečemo, da je bila zgodba obratna, kranjčani so na začetku povedli in uspeli zadržati prednost do konca. V odločilnem tretjem nizu, pa so žužemberčani prikazali odlično igro in z močnimi napadalnimi udarci onemogočili Triglavanom njihovo igro in slavili z rezultatom 25:16.

Ekipa Astec Triglava je tako dosegla 4.mesto na polfinalnem turnirju in se uvrstila na turnir za peto mesto, ki bo na sporedu 13.5.

 

ACH Zmajčki : Astec Triglav 2:0 (25:20, 25:10)

Astec Triglav : KEKOOprema Žužemberk 1:2 (16:25, 25:19, 16:25)

Astec Triglav: Hubat, Senica, Fajfar J., Šteblaj, Golo, Žižmund, Kepic, Urana, Fajfar M., Stružnik, Pernuš,Vojičić. Trener: Centa