Mlajše deklice do 2.mesta na turnirju v Ljubljani

20151121 113133Ljubljana, sobota 9.april. V soboto so mlajše deklice odigrale v Ljubljani tretji turnir za mesta in po porazu s Šetnvidom in zmagama proti ekipama VOLLEYBALLjubljana in ŽOK Triglav Kranj osvojile 2.mesto.

Danes je v Ljubljani, v OŠ Nove Fužine potekal turnir v mali odbojki za deklice. Našo ekipo so sestavljale Hana Umnik v vlogi kapetanke, Ennea Zupan, Sara Andrejc, Uma Lila Živković, Ema Marinković, Lara Darda, Maša Subotić, Ana Bošković, Ajda Bernard in Ava Ovsenik.
 
Prvo tekmo, proti ŽOK Šentvid so dekleta na žalost izgubila z 1:2. Tekma je bila hitro pozabljena in v drugo tekmo so se podale motivirano in z dobro voljo čeprav je ostal nek priokus žalosti. Proti VOLLEBALLjubljana so zmagale z 2:1 dokaj gladko, tudi druga postava se je izredno dobro borila in se trudila do konca. Končale so z zmago in čakala jih je še zadnja tekma. Nasprotnik je bil, kot že nekajkrat, ŽOK Triglav Kranj. Tokrat se dekleta niso pustila zmesti in tekmo suvereno zaključila v njihov prid, z 2:1.
Vse čestitke puncam za tri dobre tekme, za dve lepi zmagi, prijetno sodelovanje med seboj in najboljše navijanje na turnirju!

Pa srečno še naprej!