Mlajše deklice s polovičnim uspehom

20151121 113133Kranj, sobota 21.november. V telovadnici OŠ Matije Čopa so mlajše deklice Triglav Kranja s polovičnim uspehom odigrale svoj drugi turnir. V prvi tekmi so premagale drugo ekipo ŽOK Triglav Kranja in v drugi tekmi izgubile proti prvi ekipi ŽOK-a.

To soboto, 21.11. je v Kranju potekal turnir v mali odbojki, drugi za naša dekleta. Zopet so se dobro odrezala, saj so prvo tekmo, proti ŽOK Triglav 1 zmagale z 2:1. V prvem nizu četvorka ni imela posebnih težav in zmagala s 25:6. Drugi niz so odigrala dekleta, ki šele dobra dva meseca trenirajo odbojko in so se odlično borila a izkušnje in sreča, so bile tokrat na strani ŽOK Triglav. Naše punce so prišle do 14. točke. Tretji niz pa je zopet pripadal naši ekipi, v katerem so igrala skoraj vsa dekleta, ki so bila na turnirju. Zmagala so s 25:8.
Tekma je bila torej dobljena in dobra volja se je razplamtela med deklicami in želja po igranju ni popustila. Žal pa je bil turnir odigran v celoti samo na enem igrišču in naše punce so morale dve tekmi počivati. Igralni naboj je nekoliko popustil in zbranost je ušla skozi okno, kjer je naletaval prvi sneg. V vseh elementih igre so bile boljše igralke ŽOK Triglav in nadigrale tako prvo, kot tudi drugi postavo naše ekipe. V prvem nizu se je ob borbi lažje poškodovala ena vodilnih igralk naše prve četvorke in povratka žal ni bilo, niz se je zaključil s 25:7. Drugi niz pa so odlično začele punce, ki so se letos prvič aktivno srečale z odbojko in prišle do 14 točke. Tako so tudi drugi niz gostujoče odbojkarice dobile s 25:14.
Odlično nadaljevanje naših deklet torej. Pridno delo in vestno obiskovanje treningov se vidi tudi na tekmah. Včasih pa tudi pride do porazov, ko ne gre pač ne gre. Tak je šport in hitimo novim izzivom naproti ter uživati v odbojki!