Mlajši dečki pometli s konkurenco

mala odbKanal, sobota 6. februar. Mladi kranjski odbojkarji so v 2. krogu repasaža zabeležili dve zmagi in se uvrstili v polfinale repasaža, kjer jih čakajo ekipe Brezovice, Calcit Volleyballa in GO Volleya. Turnir bo na sporedu 5. marca.

Danes so Triglavani v Kanalu “pometli” s konkurenco v mali odbojki. Sodelovali so še trije klubi, Salonit Anhovo II, Žirovnica in ŠD Brezovica. Turnirja so se udeležili Jaka Zavašnik, Zaž Hozjan, Staš Malalan Peternel, Tim Oštir, David Vučković, Teo Vojičić, Tjaž Pavlin, Žiga Burja s kapetanom Markom Golcem na čelu, pod vodstvom trenerke Petre Maček Zarnik.

Prvo tekmo so odigrali proti Žirovničanom in v prvem nizu brez težav zmagali s 25:16. Drugi niz so fantje tudi gladko pripeljali do konca uspešno in zmagali s 25:21. Tako so se Kranjčani zasluženo veselili zmage z 2:0!

V drugo tekmo so odšli nekoliko bolj zaskrbljeno, saj so se z Brezovčani že pomerili in vedno so si bili precej blizu. Tokrat je šlo brez popuščanja in prvi niz, ki je le bil nekoliko napet, zmagali s 25:22. Drugi niz so fantje povsem  vzeli v svoje roke in gladko uspeli s 25:14. Tekma se je končala z 2:0 za OK Triglav Kranj in zares srečni in veseli svojega uspeha so se tudi primerno zahvalili navijačem za podporo.

Iskrene čestitke za ta uspeh z dvema zmagama! Sedaj jih čaka polfinalni turnir repesaža. Upajmo, da jim uspe, čim več sreče in zbranosti  želimo!