Mlajši dečki zasedli končno 10.mesto

23Kranj, 9.maj. Na zadnjem turnirju za mlajše dečke v mali odbojki, so mladi Triglavani z dvema zmagama in porazom zasedli drugo mesto na turnirju in končno 10.mesto v državnem prvenstvu v kategoriji mlajših dečkov.

Triglavani so se v prvi tekmo pomerili z vrstniki iz Maribora. Mladi orli so od prve točke igrali zelo dobro, zavzeto in napadalno in tekmo brez težav dobili po dveh setih.

Astec Triglav : Maribor DEM 2:0 (25-14,25-17)

 

V drugi tekmi so se še četrtič letos pomerili z ACH Zmajčki. V prvem setu so bili Triglavani že zelo blizu zmage, a jim je na koncu zmanjkalo nekaj zbranosti. V drugem setu so pobudu na igrišču ves čas imeli Ljubljančani, ki so tekmo tako dobili z 2 proti 0.

 

Aster Triglav : ACH Zmajcki II 0:2 (23-25,6-25)

 

V tretji tekmi, ki odločala o tem, kdo se bo letos v kategoriji mlajših dečkov zavihtel na 10. mesto, so se Gorenjci pomerili z vrstniki iz Hoč. To je bil letos že njihov drugi medsebojni dvoboj.  Prvi set so Triglavani dobili brez težav. V drugem setu se je poznala premoč njihove druge ekipe, ki je izid v setih izenačila. V tretjem odločilnem setu pa so imeli Triglavani na začetku nekoliko več težav. Nekaj je bilo zmede v obrambi, kar je bil razlog iznečani tekmi v tem setu. Orli so se na to zbrali in strnili vrste, zaostrili obrambo in nasprotniku ušli na na ulovljivo razliko točk in dobili zadnjo letošnjo tekmo.

Aster Triglav : Hoce 2:1 (25-10,17-25,25-14)

Vse pohvale gredo igralcem in njihovim staršem, ki so rezultatsko solidno, v smislu napredovanja ekipe pa zelo uspešno sezono, pomagali pripeljati do konca.