Ml.dečki zmagali na turnirju v Braslovčah

malaodbojka500333Braslovče, 12.marec. Na turniju za mlajše dečke v Braslovčah je ekipa Astec Triglava z dvema zmagama proti ekipama Ljubljanski levi in ZM Braslovče osvojila prvo mesto in se uvrstila v nadaljevanje tekmovanja.

 

Ekipa iz Kranja je v prvi tekmi zlahka ugnala ekipo iz Ljubljane in se za prvo mesto pomerila z domačo ekipo iz Braslovč. V prvem setu finalne tekme je kranjska ekipa prikazala dobro igro z majhnim številom napak in domači ekipi prepustila vsega 8 točk. Drugi niz se je nadaljeval tako kot se je prvi končal. Triglavani so povedli s 6:1 in vse je kazalo na zmago v dveh nizih. Po nekaj nepremišljenih potezah kranjčanov so domačini najprej izenačili, nato povedli in pustili goste iz Kranja na 17 točki. V odločilnem tretjem nizu pa je ekipa Astec Triglava z dobrim servisim in učinkovitim blokom takoj na začetku povedla in prednost obdržala do konca in slavila v tretjem nizu z rezultatom 25:21.

Astec Triglav: Golob D., Golob V., Goričan, Josipovič, Pernuš, Čalič, Žižmund, Dolinar, Repič(c), Kepic. Trener: Centa Aleš

Ljubljanaski levi : Astec Triglav 0:2 (10:25, 22:25)

Astec Triglav : ZM Braslovče 2.1 (25:8, 17:25, 25:21)