Odbojkarski tabor Terme Čatež 2020 – 16. junij do 20. junij – dvanajsta izvedba

Odbojkarski klub Triglav Kranj v sodelovanju s ŠBVK Kranj nadaljuje s tradicijo organizacije poletnih odbojkarskih taborov. Letošnji 12. Odbojkarski tabor bomo ponovno izvedli v Termah Čatež.
Odbojkarski tabor Terme Čatež 2020 bo v celoti posvečen odbojki na mivki. V dogajanje bomo poleg treningov na peščenih igriščih, ki bodo potekali pod strokovnim vodstvom naših trenerjev, vpletli tudi kopico zabavnih dogodkov in iger, načrtujemo tudi obisk znanih slovenskih igralcev odbojke na mivki in gostujočih trenerjev.
5-dnevno druženje od torka 16.6. do sobote 20.6.2020, bo potekalo v Termah Čatež. Udeleženci bodo bivali v apartamjih za 5 – 6 oseb.
Odbojkarski tabor Terme Čatež 2020 je namenjen dekletom in fantom od 10. do 16. leta starosti. Oblikovali bomo več vadbenih skupin glede na starost in odbojkarsko znanje, tako da se lahko prijavijo tudi tisti, ki so se letos prvič srečali z odbojko. Število prostih mest je omejeno na 60, zato pohitite s prijavo. Cena na udeleženca je enotna 250,00€ in je nekoliko višja zaradi višjih vhodnih stroškov. Za potrditev prijave je potrebno plačilo akontacije 50€.
Prijave so možne izključno preko spletnega elektronskega obrazca: https://forms.gle/j7m8T6WFwojpeYcf7
Prijave bomo sprejemali do 20. marca oz. do popolnitve mest.
Dodatne informacije in novice bomo sproti pošiljali po e-pošti in objavljali na spletni strani http://www.oktriglav.si in Facebook profilu https://www.facebook.com/OKTriglavKranj/.