Odlično organiziran turnir kadetinj B lige

V nedeljo so kadetinje igrale na zanimivem turnirju B lige na Galjevici v Ljubljani. Domačini iz kluba Vital so udeleženkam pripravili pravo prvoligaško kuliso. Tekme so potekale na osrednjem igrišču, za hiter potek so skrbele pobiralke, za predstavitve ekip, spodbujanje igralk in animiranje gledalcev pa napovedovalec.

V dobrem vzdušju sta prvo tekmo odigrali ekipi Vitala in ŽOK Šentvid katero so z odlično igro dobile gostitelice.

V drugi tekmi sta se pomerili ekipi Triglav Kranj in ŽOK Šentvid. Naša dekleta so prvi set začela mlačno, nato svojo igro stopnjevala, v zaključku pa je za presenečenje malo zmanjkalo. Set se je zaključil z najmanjšo razliko 25:23 v korist igralk Šentvida.

V drugem so začele bolje, vendar so se tudi nasprotnice ujele in presenečenja niso dopustile. Triglavanke so dosegle 21 točk.

V tretji tekmi sta si nasproti stali ekipi Triglava in Vitala.

V prvem setu sta se ekipi izmnjevali v vodstvu. Igralke Triglava so skozi celoten set zelo dobro servirale in si v zaključku seta z borbeno igro priigrale set z minimalno razliko točk 25:23.

Drugi je potekal povsem po željah Vialovk, ki so svojo igro stopnjevala in rezultat je odsev njihove dobre igre. Set se je zaključil z rezultatom 25:11.

Tretji set so bolje začele Ljubljančanke, z nekaj potezami so tudi Triglavanke pokazale svojo željo po zmagi vendar to danes ni bilo dovolj. Odločilni tretji set se je končal z rezultatom 15:10, in Vitalovke so zasluženo vknjižile drugo zmago na turnirju.

Organizatorjem se za zanimivo izvedbo turnirja ob tej priliki iskreno zahvaljujemo.

Našo ekipo so zastopale: Gaja Urbanč Đukić, Tara Gantar, Ana Marija Grabec, Teja Kopar, Ana Babnik Jeglič, Ema Balkovec, Mia Lola Živković, Jerca Gril, Neža Hribar, Ula in Hana Umnik, Žana Kordež in Manca Sokol.