OK Triglav Kranj nagrajen z veliko plaketo Mestne občine Kranj

V petek, 2. decembra, na predvečer praznika Mestne občine Kranj in rojstnega dne velikega slovenskega pesnika dr. Franceta Prešerna, je Odbojkarski klub Triglav na svečani akademiji, ki je potekala v dvorani Grandis na Brdu pri Kranju, prejel lepo priznanje – veliko plaketo Mestne občine Kranj. Plaketo je iz rok župana Mestne občine Kranj g. Boštjana Trilarja prejel predsednik Odbojkarskega kluba Triglav g. Aleksander Lampe.

V Triglavu smo bili veselo presenečeni, ko smo izvedeli, da smo bili predlagani za nagrado, še bolj pa novice, da nas je komisija izbrala za prejemnika tega prestižnega občinskega priznanja. Priznanje pomeni, da je naše delo v športu in predvsem v športu mladih prepoznavno v Kranju in tudi širše. Priznanje nam je še dodaten motiv  za nadaljevanje začetega ter za premagovanje novih izzivov. Še posebej v letošnji jeseni je to velika spodbuda, saj se na vseh področjih kažejo rezultati preteklega načrtnega dela.

Hkrati je to tudi nagrada in priznanje vsem tistim odbojkarskim vizionarjem in prostovoljcem, ki so v klubu delovali v 55-letni zgodovini in skrbeli za to, da je Triglav prišel skozi vse zgodovinske izzive in je danes eden najboljših in najuspešnejših klubov v ekipnih športih v Mestni občini Kranj.