Poletje 2018 – odbojka na mivki

V sodelovanju s ŠBVK Kranj smo za poletje pripravili nekaj paketov za vadbo odbojke na mivki, primernih tako za začetnike kot tudi pisanih bolj na kožo tistim, ki si želijo tekmovati v različnih starostnih kategorijah v državnem prvenstvu pod okriljem OZS.

Paket “Poletna BV šola” je namenjen tistim, ki bodisi začenjajo z odbojko na mivki, ali pa bi želeli pod vodstvom trenerjev znanje nadgraditi. Treningi v skupinah po 8-10 odbojkarjev bodo potekali 3 krat tedensko  od 23.6. do 31.8. Termini po 90 minut bodo razporejeni med 8:30 in 11:30 in sicer v ponedeljek, torek in četrtek. Če bo dovolj kandidatov iz Preddvora in okolice, bomo organizirali tudi skupino v RC Bor v Preddvoru. Treningi bodo vodili naši trenerji. Cena paketa za 20 enot vadbe oz. treningov je 100,00 EUR. Terminov je sicer več kot 20, ampak smo upoštevali morebitne dopuste in/ali slabo vreme. Prijave so možne preko spleta.

“Tekmovalni paket” je namenjen tistim našim članom selekcij, ki že imajo določene izkušnje in znanje odbojke na mivki in bodo tekmovali na turnirjih državnega prvenstva. Tekmovalcem bodo v posebej določenih terminih od 20. aprila pa do konca junija na voljo brezplačne ure vadbe na igriščih v Športnem parku Stražišče, od 1.7. naprej pa bodo igrišča v teh terminih na razpolago po posebej znižani ceni. V paketu bodo še druge ugodnosti. Tudi za ta paket – cena je 50,00 EUR – se lahko prijavi preko spletnega obrazca.