Poraz v 2.DOL proti Gimnaziji Šiška in dve zmagi na mladinskih kvalifikacijah

Odbojkarice prve ženske ekipe Triglav Kranj so v svoji drugi domači tekmi v 2.DOL ženske – zahod v dvorani Gimnazije Franceta Prešerna v soboto izgubile proti ekipi Gimnazija Šiška s 3:0 (25:16; 25:18; 25:19). V naslednjem krogu bodo Kranjčanke v soboto, 26.oktobra ob 18.30 gostovale pri ekipi TPV Novo mesto v ŠD Marof v Novem mestu.

Za ekipo Triglav Kranj so igrale: Gaja Urbanč Đukić, Tara Gantar, Ana Marija Grabec, Donika Mehani, Ana Babnik Jeglič, Zala Zupan, Pia Potnik, Jerca Gril, Katja Mekuč, Manca Sokol, Neža Hribar, Ula Umnik, Hana Umnik in Žana Kordež.

V nedeljo, 20. oktobra pa se je s kvalifikacijskim turnirjem v Ankaranu začelo DP Slovenije v kategoriji mladink.

Naše mladinke so se v telovadnici OŠ Hrvatini pomerile z ekipo Olimp iz Ljubljane in ekipo Ankaran Hrvatini.  V prvi tekmi so dekleta premagala Ljubljančanke z rezultatom 2:0 (25:7;  25:17), nato pa z 2:0 (25:10; 25:22) tudi ekipo Ankaran Hrvatini.

Naše mladinke so se tako uvrstile v osmino finala DP Slovenije, ki bo na razporedu 10.11.2019.

Za mladinke Triglav Kranj so igrale: Gaja Urnač Đukić,  Tara Gantar, Ana Marija Grabec, Ana Babnik Jeglič, Zala Zupan, Pia Potnik, Jerca Gril, Katja Mekuč, Manca Sokol, Neža Hribar, Maša Subotić, Ula Umnik, Hana Umnik in Žana Kordež.