Prekmursko gorenjski teden – 3 tekme s Panvito Pomgrad

Pred ekipo Hiše na kolesih Triglav je prvi od treh dvobojev s Panvito Pomgrad. Naši fantje bodo dvakrat gostovali v Murski Soboti. Najprej jih čaka v sredo, 20.11., ob 20. uri prva 1/4 finalna tekma Pokala Slovenije. 1/4 finale se igra na 2 tekmi, najprej gre boljši po zmagah (štejejo se točke podobno kot v ligi – za zmago 3:0 ali 3:1 dobi zmagovalec 3 točke, za osvojena 2 niza dobi tudi poraženec 1 točko). V primeru izenačenega izida po 2 tekmah odloča zlati niz, ki se bo po potrebi odigral v Kranju, 27.11., ko bo Panvita gostovala na kranjskem parketu Športne dvorane Planina. Zmagovalec tega dvoboja pa bo že udeleženec finalnega turnirja Pokala Slovenije, ki bo januarja 2020.

Vmes bo v soboto v Murski Soboti še dvoboj 8. kroga 1.DOL, kjer bodo Kranjčani prav tako iskali morebitne dodatne točke v boju za 4. mesto po prvem delu 1.DOL. Ta pozicija namreč prinaša nastop v “zgornjem domu” med najboljšimi šestimi ekipami v državi. Sobočani imajo v tem trenutku pred Kranjčani 5 točk prednosti na 4. mestu.

Skratka napetosti in tekmovalnega naboja bo v naslednjih dneh več kot dovolj. Tudi iz Murske Sobote bomo še drugič poizkusno oddajali live stream preko Youtube kanala – link bomo objavili tik pred začetkom tekme ob 20. uri na Facebooku. Prav tako pa bo možno spremljati najboljši Live Score v državi.

Fantom in strokovnemu štabu zaželimo samo čim več energije in zmagovalnega naboja za uspešen zaključek novembrske prekmursko gorenjske bitke. Gremo Triglav!