Prva ekipa starejših dečkov polovično uspešna

Prva ekipa starejših dečkov Triglav Kranja je v Žirovnici odigrala svoj drugi turnir v “B” ligi in ga končala svoj  s polovično uspešnostjo. V prvi tekmi je ekipa iz Kamnika zmagala 2:1, v drugi tekmi pa so Kranjčani premagali domačo ekipo Žirovnice.

V prvi tekmi so si Kranjčani na začetku niza priigrali manjšo prednost, ki so jo uspešno branili do konca niza in niz dobili na 23 točki. Podobno se je odvijal tudi drugi niz, kjer so imeli Kranjčani kljub sedmim zaporednim napakam dve zaključni žogi, ki pa ju niso uspeli izkoristiti. Kar ni uspelo Kranjčanom je uspelo igralcem Calcita, ki so izkoristili prvo zaključno žogo in osvojili drugi niz. V odločilnem nizu so Triglavani igrali preveč neodločnon v napadu in naredili preveč napak, da bi lahko tekmo obrnili v svojo korist, kar je Kamničanom zadostovalo za končno zmago z 2:1.

Calcit Volleyball : Triglav Kranj 2:1 (23-25, 26-24, 15-9)

Triglav Kranj: Lukšič 9, Glamočanin 4, Fajfar 12, Urana 14, Benedik 3, Valjavec 2, Jarc 2, Ribič 2.

V drugi tekmi proti Žirovnici so kranjski Orli v prvem nizu nadaljevali z neodločno igro in tudi proti Žirovnici izgubil uvodni niz. Vsake slabe igre je enkrat konec in tako so tudi Triglavani dvignili nivo igre in Žirovničanom v naslednjih dve nizih prepustili le 11 točk in zabeležili svojo tretjo zmago v tekmovanju.

Triglav Kranj : Žirovnica 2:1 (23-25, 25-7, 15-4))

Triglav Kranj: Lukšič 13, Glamočanin 12, Fajfar 6, Urana 3, Benedik 4, Valjavec 1, Jarc 4, Ribič 3.

« 1 od 2 »