Prva kadetska ekipa dvakrat izgubila

KadetiBrezovica, nedelja 20.marec. Na svojem tretjem turnirju so kadeti zabeležili dve ničli, poraza proti Krki in Žirovnici. S porazoma so si bistveno zmanjšali možnosti za nastop v polfinalnem turnirju. Naslednji turnir bo v ŠD Planini, v nedeljo 10.aprila.

Triglav Kranj : Krka 0:2 (16-25, 18-25)

Triglav Kranj: Žižmund 6, Stružnik 7, Golob, Vizovišek 3, Pernuš 1, Mohar 2, Omejc, Svetek 1, Fajfar.

V prvi tekmi proti Krki so Kranjčani takoj na začetku teku naredili nekaj lastnih neumnosti, nekonkretnost v napadu pa je povzročila večanje prednosti igralcev Krke. Novomeščani so bili v vseh elementih odbojkarske igre boljši in zasluženo zmagali v prvem nizu.

 V drugem nizu so Kranjčani igrali podobno kot v prvem nizu, slabo sprejemali in bili neuspešni v napadu, posledično zaostajali 16:8. Pri omenjenem rezultatu je Orlom uspelo nekaj dobrih potez, razlika se jezmanjšala na samo dve točki, 18:16, kar pa ni bilo dovolj za zmago na razpoloženimi igralci Krke.

Žirovnica : Triglav Kranj 2:0 (25-21, 25-12)

Triglav Kranj: Žižmund 6, Stružnik 4, Golob 1, Vizovišek 1, Pernuš , Mohar 4, Omejc, Svetek , Fajfar.

V drugi tekmi so Kranjčani igrali proti favorizirani ekipo Žirovnice in gladko in izgubili v dveh nizih. V prvem nitu sta bili ekipi izenačeni so 16 točke, nakar so Triglavani naredili dve neizsiljeni napaki in bili neodločni v napadu, kar je pomenilo prvega niza. V drugem nizu je igrala samo ekipa Žirovnice, kar priča tudi rezultat, saj so Kranjčani ostali na 12 točki.