Prvi turnir za starejše dečke v Žirovnici, deklice na Jesenicah

Starejši dečki Triglava pod vodstvom Zmaga Hafnerja, so v Žirovnici prišli do prve zmage. Dekleta, ki jih trenira prof. Petra Maček Zarnik , so gostovala na Jesenicah in so sicer obe tekmi izgubile, a prikazale všečno igro, ki obeta za naprej.

Starejši dečki Triglava so na prvem turnirju kvalifikacij DP skupine F v Žirovnici dosegli gladko zmago proti domačinom Žirovnici z 2:0 (13, 22). V prvi tekmi so po silno izenačenem boju izgubili proti Brezovici z 1:2( 24, – 11, -14), ampak bi z malo sreče lahko bil izid tudi v njihovo korist. Igrali so: Krajnc Jaka, Oblak Jakob, Golc Mark, Zavašnik Jaka, Burja Žiga, Hozjan Zaž, Finžgar Miha, Šluga Maks, Kalan Jaka in Pavlin Tjaž. Kranjčani so tako prišli do prvih točk, ki jih bodo lahko nadgradili že 5. novembra v domači dvorani, ko bosta nasprotnika Lubnik in kamniški Calcit Volley.

Starejše deklice odigrale prvi turnir državnega prvenstva. Debitirale so na velikem igrišču, z večjo žogo, višjo mrežo in več igralkami v polju. Na začetku nekoliko zmedene in nesuverene, so kasneje dobro opravile svojo nalogo. Turnirja so se udeležile kapetanka Ajda Bernard z Ano Bošković in Avo Ovsenik, ki so že imele nekaj izkušenj z velikim igriščem ter debitantke Ema Marinković, Lara Darda, Manca Merljak, Katja Mekuč, Donika Mehani, Maša Subotić in Neja Zarnik, ter še najmlajša, še članica male odbojke, Sara Andrejc. 

Izplen turnirja sta bila sicer dva poraza, prvi proti izkušenejšemu ŽOK Škofja Loka ter drugi proti ŽOK Domžale, proti kateremu so oba niza vodile tudi za 4 točke a nato popustile v zbranosti in na koncu zaključile s porazom. Žal dve močni igralki nista mogli pomagati svoji ekipi, zato je bil rezultat nekoliko pričakovan. Srečno naprej, novim bojem naproti – naslednji turnir je 5. novembra v Domžalah.