Starejši dečki na zadnjem turnirju »B« lige obakrat poraženi

st-deki2011-12_1pŽirovnica, 22.april 2012. OK Žirovnica je na zadnjem turnirju »B« lige skupine B v sezoni gostila ekipe Astec Triglava, UKO Krope in Črnuče ACH II. Za Triglavane sta bili premočni ekipi Krope in domačini.UKO KROPA
: ASTEC TRIGLAV   2:0          (26:24, 25:23)

Tekma je bila že od začetka prvega niza napeta, saj sta obe ekipi prikazali svoje kvalitete in sta se neprestano menjavali v vodstvu in jeziček na tehtnici se je v zaključku nizov z malo več športne sreče in koncentracije, predvsem pa zaradi manjšega števila lastnih napak prevesil na stran Kroparjev. Tesno, vendar zasluženo, so zmagali z 2:0 v nizih. Pri Kroparjih je bil zopet neustavljiv Blaznik.

 

ASTEC TRIGLAV : ŽIROVNICA 1:2          (21:25, 25:11, 10:15)

Tekma proti Žirovnici se je pričela podobno, kot proti Kroparjem. V drugi polovici niza so »Kašarji« pobegnili na 18:13, vendar vodstva niso več izpustili iz rok. Drugi niz je bila slika ravno obratna in trener Žirovnice je poslal v igrišče igralce s klopi, da je spočil glavne akterje. V tretjem nizu so domačini stopili na plin in povedli 8:2, kar je bila prevelika razlika, da bi Triglavani lahko iztržili zmago.

 

Za Astec Triglav so se borili: Josipovič, Jarc, Maček, Razinger Jagodic, Gorjanc (L), Golob, Bertoncelj ©, Pleša, Repič, Šteblaj, Čalič (L), Jenšterle, Likozar. Trener: Kern.

 

Ostale rezultate in lestvico si lahko ogledate na spodnji povezavi:

http://www.odbojka.si/tekmovanja2011/11_std/11_ki/11_ki_BB